Bouwvak retreat Lekker Lijf in een fijn brein. Yoga, meditatie en ontspanning in de buitenlucht.

Vier jij je vakantie deze zomer thuis? Dan wil je evengoed tijd nemen om te genieten, uit te rusten en misschien wel nieuwe dingen ervaren. Het is tenslotte vakantie! Had je al langer het voornemen om meer voor jezelf te zorgen en tijd voor jezelf te maken? Dan is deze Bouwvak retreat echt iets voor jou!

Deze week ga je vijf ochtenden buiten aan de slag met meditatie, yoga, mindfulness, beweging en reflectie. Weet  je niet of je zin hebt in alle ochtenden? Dan kan je ook losse workshops volgen. (Al is een week leuker, effectiever en goedkoper natuurlijk!) 

Wat ga je doen?

Je gaat ervaren hoe fijn het is om te luisteren naar de signalen van jouw lijf en daar de tijd voor nemen. Ook ga je ervaren hoe je hoofd opknapt van beweging én stilte. Je leert verschillende vormen van meditatie, ademhalingsoefeningen, yoga en je leert massage technieken die je op jezelf kunt toepassen. Ook ga je wandelen en je zintuigen gebruiken. Wellicht gaat er ook gezwommen worden. En dat allemaal lekker buiten!

Elke ochtend staat er een ander thema centraal. Deze ochtenden zijn een cadeautje voor jezelf, zodat je in de middag weer tijd hebt om de rest van je vakantie op jouw manier in te vullen. Of je blijft lekker hangen bij Strandvier voor een lunch.

Na deze week heb je een soepeler lijf, meer energie en fysieke kracht, heb je gewerkt aan je mentale veerkracht en weet je hoe je jouw vitaliteit op peil te houden. 

Voor wie?

De Bouwvak retreat is voor iedereen die zin heeft om tijd aan zichzelf te besteden. Ervaring met yoga of meditatie is niet nodig. Je hoeft niets te kunnen, alleen aandacht voor jezelf te willen.

Heb je fysieke beperkingen, voel je je overspannen of ben je zwanger, meld dit dan even vooraf.

Er is plaats voor minimaal 6 en maximaal 12 personen. 

 

Thema’s van de dag.

Dag 1: Waar droom ik van?

Dag 2: Wat is voor mij het meest waardevol?

Dag 3: Hoe ga ik om met belemmeringen?

Dag 4: Waar ligt mijn kracht?

Dag 5: Waar ga ik mij op richten?

 

Data en tijd

De ochtenden vinden plaats op 27, 28, 29, 30 en 31 juli. We starten om 9u30 en werken tot 12u30.

Waar

De Bouwvak retreat vindt plaats op het Hemmeland in Waterland, niet ver van Amsterdam. Standplaats is Strandvier, die koffie, thee en lekkers voor ons verzorgen en waar je na afloop ook heerlijk kunt lunchen als je wilt.

Aanmelden

Voor informatie of aanmelding kun je mailen naar:  info@daphnevanroon.nl. Je ontvangt dan een email met een inschrijvingsformulier.

 

Kosten

€ 150,00 voor 5 ochtenden  of € 40,00 per losse ochtend incl BTW en iedere dag thee, koffie en iets lekkers.e zondagochtend vanaf 10u yoga aan de Gouwzee op het Hemmeland in Monnickendam. Afwisselend is het vinyasa, yinyoga of een lekkere gentleflow. De les duurt ongeveer 5 kwartier, is voor iedereen en je hoeft niets te kunnen. Ook hoef je je niet je niet aan te melden.

Na afloop

Deel dit bericht op