De Verdraagspier bestaat één jaar!

Een jaar geleden alweer werd mijn boek: Hoe train ik mijn Verdraagspier gelanceerd. Een boek dat gaat over dealen met onzekerheid en andere ongemakken. Wat ik een jaar geleden nooit had kunnen bedenken is het feit dat een virus gezorgd heeft dat we allemaal onze verdraagspier aan het trainen zijn. De wereld staat op zijn kop en veel zaken zijn onzeker geworden. Routines in ons werk en privéleven zijn op de schop gegaan. Voor velen staat hun baan op de tocht of is er juist extra werkdruk. Ook is er huidhonger en eenzaamheid. Dit vraagt om te dealen met veel onzekerheid en spanning.

De andere kant is er ook: Minder reistijd door thuiswerken, de mogelijkheid irritante collega’s te ontlopen en is er een voorjaar geweest waarin we meer naar buiten gingen om juist te reflecteren op wat we écht willen.Wat bijdraagt aan het vergroten van onze veerkracht.

Juist nu gebruiken (ACT-) coaches, leiders, maar ook mensen die willen leren dealen met onzekerheid werkvormen uit het boek. Coach-, leiderschaps- en ACT trainers raden het boek Hoe train ik mijn verdraagspier aan hun cursisten aan. Want we willen werken aan een mooie toekomst waarin we vitaal en veerkrachtig zijn.

En dit alles start bij een idee: Waar droom je van en wat wil je? In onderstaande link vind je het eerste hoofdstuk van het werkboek: 1. Dromen: Wat wil je dan?! Laten we mooie dromen maken over de toekomst en ze vervolgens ook waarmaken. Doe je mee?

Link werkboek Dromen

 

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Deel dit bericht op