Verdraagspier trainen in de regen.

 

Het komt met bakken uit de lucht terwijl ik op pad ben met Sandra. Door de crisis voelt ze zich eenzaam omdat ze single en veel alleen is. Terrasjes, theaters en concertzalen zijn dicht en haar collega’s ziet ze alleen online. Ze is de maatregelen meer dan zat!

Een paar dagen geleden belde ze met een coachvraag. “Kan je mij leren hoe ik mijn Verdraagspier kan trainen? Die crisis kan nog maanden duren. Ik weet niet of ik het volhoud. “  “Ik werk niet alleen online, maar wil juist met je naar buiten. Ben je daartoe bereid?” antwoord ik. Dat wil ze wel. Althans op het moment dat we afspraken, met stralend weer…

Een paar uur voor onze afspraak belt ze: “Heb je het weer bericht gezien? Het gaat heel hard regenen!” “Ja?” zeg ik, “Dus? Wat is je punt?” “Ik vind het gewoon niet zo fijn in de regen…” zegt ze. “Je wilde toch leren dealen met ongemak? Je krijgt het helemaal cadeau vandaag! “ antwoord ik.

Op de afgesproken tijd is ze aanwezig. Ik ben inmiddels al helemaal doorweekt. We kijken elkaar aan en lachen. Samen wandelen we het avontuur tegemoet en trainen onze Verdraagspier.

Na anderhalf uur zijn we doorweekt en voldaan. En ontzettend levend!

Wil je ook buiten gecoacht? Bel, mail of app me gerust. Ook als de zon schijnt.

Deel dit bericht op