Wensen wat je maar wilt.

Ik wens voor jullie allemaal in het nieuwe jaar: verre reizen, horecabezoek, theatervoorstellingen, muziekfestivals, knuffelen met heel veel mensen, hard zingen, sportwedstrijden, zichtbare lachende monden en natuurlijk vrede, gezondheid, liefde en alle rust voor de hardwerkende zorgmedewerkers.

Om deze wens uit te laten komen, zullen we allemaal ons steentje moeten bijdragen. Dit vraagt van ons doorzettingsvermogen, veerkracht en geduld. Dus dat wens ik jullie ook!

De eland in dit filmpje weet hoe dat moet en tovert zeker een glimlach om je mond. De verrassing zit in de staart!

En oh ja, hebben jullie moeite om veerkrachtig en wendbaar te blijven? Ik help je graag! (Of lees in de vakantie mijn boek Hoe train ik mijn verdraagspier?)

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Deel dit bericht op